Publicitate Online

Camioanele daf, o alegere inspirata pentru transport materiale si produse pe distante lungi

Posted by on aug. 7, 2017 in Magazine Online | 0 comments

Achizitionarea unui camion cu performante bune este destul de dificila in ziua de astazi. Sunt asa de multe oferte si producatori de top care incearca sa isi impresioneze clientii cu dotari de ultima generatie incat sa faci o alegere obiectiva este foarte greu. Camioanele de calitate au preturi mai mari, au un design elegant deosebit, adaptat unor performante foarte bune pe distante mari, in oferte se pot separa de alte autovehicule comerciale mai slabe prin caracteristicile perfect adaptate unor cantitati mari de materiale sau produse transportate.

Alte criterii in functie de care puteti determina daca un camion este sau nu de calitate sunt reprezentate de capacitate motorului, de viteza, putere, de tipul de cabina, de dotarile standard, dar si de piesele si sistemele principale care se afla sub capota, de anvelope. Daca vreti sa aveti un parc auto de calitate atunci va trebui sa investiti in camioane Daf.

Camioanele DAF, vandute si de daftrucks prin EVW Holding, unicul importator DAF in Romania, asigura o deplasare rapida si sigura pe orice distanta, rezistenta sporita la uzura si la variatii de temperatura si umiditate, intretinere simpla si randament sporit in cele mai complexe conditii. In camioanele de la DAF se pot incarca diverse materiale si produse, greutatile suportate sunt mari astfel ca puteti evita sa faceti mai multe drumuri si puteti respecta mai usor un deadline impus de colaboratori.

Modelul DAF XF EURO6 ofera manevrabilitate extinsa, suporta greutati mari, consumul de combustibil este redus, confort sporit. La randul sau modelul DAF CF EURO6 are cel mai bun pret de distributie la daftrucks, dotari standard care respecta standardele de calitate impuse la nivel european, alaturi de modelul DAF LF EURO6 este numai bun de utilizat in orice afacere care implica transportul de marfuri pe distante mari. Ca sa alegeti mai usor camioane DAF, firma amintita are si un configurator online pentru a putea selecta o serie de caracteristici si a personaliza camionul. Toate modelele comercializate au un design interior si exterior impecabil, au motoare puternice care permit deplasarea cu viteze mari, unele tipuri de camioane pot functiona atat pe drumuri normale, cat si pe santiere de constructii sau in cariere.

Camioanele sunt noi, sunt produse in conditii tehnice deosebite, se pot achizitiona si in leasing, pentru cele second hand se ofera sase luni garantie driveline, au maxim cinci ani vechime, preconstatarea e gratuita in service. Oricand gasiti pe site piese de schimb, consultanta gratuita telefonica la numerele de telefon afisate pe site, va puteti programa pentru verificari si reparatii in service autorizat.

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *