Publicitate Online

Cand folosim pompe submersibile de adancime?

Posted by on mart. 14, 2016 in Casa si Gradina | 0 comments

pompa-submersibilaMutarea in casa noua este motiv de bucurie pentru fiecare dintre noi, insa in acelasi timp aceasta poate aduce cu sine si un motiv de ingrijorare, mai ales daca locuinta nu are bransamentele necesare facute. Ne referim aici in prima faza la apa, deoarece aceasa este cea mai importanta resursa de care avem nevoie, dupa aer bineinteles.

Pomparea apei de la adancime cu ajutorul unor pompe submersibile mare adancime se poate face doar in ipoteza in care echipamentul de extragere a apei a fost ales si verificat in prealabil. Deoarece nu toata lumea beneficiaza de cunostinte temeinice in acest domeniu, putem apela la specialisti pentru a putea verifica cu exactitate care sunt conditiile de lucru si care vor fi rezultatele finale.

Pompele submersibile se impart si ele in anumite categorii, ca si hidrofoarele, in functie de conditiile de exploatare. Daca in anumite cazuri putem folosi pompe submersibile de suprafata, iata ca exista si situatii in care se impune folosirea unor pompe submersibile mare adancime, caz in care lucrurile devin usor mai complicate.

Avantajele unor pompe submersibile de mare adancime constau in faptul ca acestea pot fi folosite pentru exploatarea zonelor in care apa nu se gaseste la o adancime de forare la care o pompa normala sa poata lucra. Mai mult decat atat, in ceea ce priveste caracterul igienico-sanitar al apei, este bine de stiut faptul ca apa cu o puritate mai mare se gaseste la o mai mare adancime decat in prima panza freatica.

Tocmai de aceea atunci cand sunt executate forajele se iau in calcul si aspectele ce tin de caracteristicile pamantului, studiile geodezice fiind cele care ne pot ajuta foarte mult in aceste cazuri. Acest lucru este necesar indiferent de domeniul de utilizare al apei, fiind necesar sa stim care sunt caracteristicile pe care le vom intalni in timpul exploatarii.

La fel de important este si faptul ca in cele mai multe dintre cazuri pompele submersibile au anumite conditionari ce tin de granulatia maxima admisa de nisip in cazul exploatarii, care deseori se stabileste la un maxim de 300 de grame pe metru cub.

Informatiile de acest tip, insa in mod clar mult mai concrete si mai corecte, pot fi aflate direct de la specialistii in domeniu care vor sti in mod clar sa ne directioneze exact catre acele produse de care avem nevoie si care ne pot satisface cel mai bine necesitatile in materie de apa.

Apa repezinta o resursa pe care trebuie sa o pretuim la justa sa valoare si pe care trebuie sa o utilizam in mod rational, astfel incat s ane putem bucura de aceasta pentru cat mai mult timp. Apa ne poate ajuta atat in ceea ce priveste operatiunile curente igienico- sanitare, cat si in ceea ce priveste alimentarile sistemelor de care avem nevoie pentru a ne pastra un stil de viata cat mai confortabil.

De aceea, specialistii de la www.shop-einstal.ro vin in intampinarea noastra cu cea mai diversa gama de pompe submersibile si hidrofoare gata pregatite pentru exploatare, astfel incat noi sa ne putem bucura de toate avantajele acestora.

 

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *