Publicitate Online

Cartile de vizita vs. informatii trimise online. Cine castiga batalia?

Posted by on mai 10, 2018 in Magazine Online | 0 comments

Ca sa ai o afacere care merge trebuie sa stii cum sa o promovezi, cum sa o faci cunoscuta in randul publicului tinta. Promovarea poate fi facuta astazi printr-o multime de modalitati. Doua sunt insa cele mai eficiente: promovarea via Internet, e-mail si promovarea prin cartile de vizita. Promovarea prin informatii trimise via Internet este mai rapida, insa destul de volatila, pot aparea erori, nimeni nu sta sa citeasca intreaga corespondenta, un e-mail poate intra foarte bine in Spam si acolo ramane. E adevarat ca o promovare online este ceva mai eficienta pentru ca ofera o flexibilitate mai mare, insa mesajul s-ar putea sa nu ajunga sa fie citit si e foarte usor de uitat.

Spre deosebire de acest tip de promovare, cea prin carti de vizita este mult mai eficienta, mai simplu de controlat. Daca imparti diverse modele de carti de vizita la o intalnire cei care le primesc le vor tine pe birou sau in portofel, oricand se vor intoarce la ele, le vor avea mereu in fata. Cartile de vizita isi dovedesc eficienta si pentru ca pot fi imprimate pe diverse materiale, textul si designul pot fi personalizate rapid, costurile de productie sunt mici. Ceea ce aduce aceste modele de carti de vizita este siguranta promovarii, stii sigur ca ai ajuns la publicul tinta si ca oricand un individ are nevoie de serviciile tale va sti unde sa te gaseasca.

Promovarea folosind cartile de vizita moderne este si mult mai eleganta, mai personala. In loc sa trimiti un e-mail sec cu niste date aruncate poti sa dai o carte de vizita direct celui care e interesat de afacerea ta, interactiunea e mult mai buna, rezultatul impartirii de carti de vizita e unul usor de „contorizat”. Pe piata sunt o multime de modele de carti de vizita asa ca aveti de unde alege unele care sa se potriveasca afacerii, livrarile sunt rapide, cartile de vizita se pot da oricand e nevoie, sunt in general din materiale de calitate care rezista foarte bine si intr-un portofel, si pe un birou, intr-un sertar. Asadar data viitoare cand vrei sa te promovezi si sa promovezi afacerea e bine sa alegi cartile de vizita, mereu la moda si cu eficienta sporita indiferent de contextul in care sunt oferite.

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *