Publicitate Online

Ce trebuie sa stii despre bitcoin si cum ii poti folosi

Posted by on mart. 31, 2018 in Magazine Online | 0 comments

Ai mai auzit, cu siguranta, despre bitcoin, ethereum si despre alte criptomonede care au devenit foarte populare in ultima perioada. Cum anume ai putea folosi criptomonedele si cum poti plati cu ele? Piata financiara si valutara pe care o cunoastem noi este una foarte diferita de piata financiara digitala. In primul rand, deoarece principiile dupa care functioneaza valutele digitale sunt altele. Noutatea pe care o aduce bitcoin este autonomia si lipsa unui organ central de conducere.

Ce inseamna asta?

De exemplu, in centrul tranzactiilor pe care le faci in fiecare zi, cu bani aflati deja in circulatie, se afla, de exemplu, bancile, iar in cazul bitcoin nu exista un astfel de organ de control. Daca esti interesat de bitcoin si ai vrea sa cumperi sau sa vinzi, ai putea sa o faci pe BitWin. Desigur, daca incepi sa tranzactionezi cu bitcoin, prin BitWin, este important sa fii informat si mereu este important sa stii ce riscuri sa iti asumi. Fiind o moneda noua si una digitala, bitcoin nu este inca o retea, dar incepe sa se transforme in una.

Trebuie sa iei in considerare cursul si fluctuatiile care s-au intamplat si care se pot repeta. Pe BitWin beneficiezi de siguranta cursului timp de 24 de ore. Fiind o moneda noua, desigur, bitcoin va cunoaste multe inca fluctuatii, insa recomandarea ar fi sa nu pornesti de la ideea ca ai putea sa te imbogatesti prin criptomonede, gandeste-te la analiza financiara si la analiza riscurilor. Si in tara noastra poti plati pentru servicii si produse cu bitcoin, dar numarul firmelor care permit aceasta modalitate de plata este intr-o continua crestere, de aceea foarte curand se va forma o retea de plata bitcoin si in Romania, de aceea incepe sa te obisnuiesti cu criptomonede.

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *