Publicitate Online

Cum oferi un inel de logodna

Posted by on mai 24, 2017 in Magazine Online | 0 comments

inel-de-logodnaInelul de logodna trebuie sa fie ceva special – deoarece amintirea lui va dainui toata viata pe deget si circumstantele oferirii lui trebuie personalizate dupa persoana iubita. Cum sa oferi un inel de logodna si mai mult decat atat, cum il alegi?

Ei bine, in prezent nu se mai tine cont de cererile in casatorie traditionale, tinerii nu mai pun accentul pe ceea ce inseamna traditie, ei nu mai merg la parintii fetei pentru a-i cere mana si cu siguranta nu mai apeleaza la trucurile clasice. In ziua de azi, ineditul isi spune cuvantul si ia locul conventionalului. Cererile in casatorie sunt tot mai neobisnuite. De la iesiri in aer liber, zborul cu parapanta si declaratii de iubire in cadrul unor reclame TV sau la radio, opriri in trafic si scris pe cer, pana la scufundari in adancurile oceanului sau cereri de casatorie in mall. Toate sunt potrivite, insa trebuie alese in functie de persoana ce urmeaza sa fie ceruta in casatorie.

De exemplu, daca o persoana este mai extrovertita – cu siguranta va aprecia un gest inedit, dar daca este introvertita si o vei expune public, e posibil ca aceasta sa nu iti dea tocmai raspunsul pe care il astepti – deoarece va fi incercata si de alte emotii, nu doar de cele ale cererii in casatorie. Pe langa toate acestea – inelul de logodna ales de tine trebuie sa fie pretios, sofisticat si sa redea prin stralucire si forma franturi din personalitatea persoanei iubite. El reprezinta un mare legamant al iubirii voastre si nu trebuie sa te sfiesti in ceea ce inseamna pretul. Astfel, in functie de caracterul ei, vei alege din gama variata de inele de logodna din aur comercializate în zilele noastre. De exemplu, pentru o fire jucausa, poti alege un inel cu piatra colorata, intr-o forma deosebita sau realizat din aur intr-o culoare speciala (negru sau roz).

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *