Publicitate Online

Cum putem transforma energia soarelui in energie electrica

Posted by on sept. 19, 2016 in Casa si Gradina | 0 comments

panouri-fotovoltaiceCred ca nu este pentru nimeni o noutate conceptul de panouri fotovoltaice, numite, de altfel, si panouri solare. Intr-un deceniu in care incepem sa ne ingrijoram tot mai mult de situatia mediului inconjurator si de faptul ca resursele naturale ale planetei sunt epuizabile, ar fi bine sa atragem o atentie deosebita metodelor alternative de obtinere a energiei.

Cunoasteti, probabil, ca in fiecare an, incepand cu 2007, in luna martie se sarbatoreste ora Pamantului, cand toti oamenii sunt invitati sa stinga lumina in casele lor si sa inchida orice aparate electrice sau electronice. Cu fiecare an, tot mai multe tari si orase participa ala aceasta actiune impotriva emisiei dioxidului de carbon care polueaza atmosfera (produs in procesul generarii de energie electrica).
Nu credeti ca am putea sa facem mai mult decat atat? Sa ne orientam spre energia alternativa, de exemplu prin instalarea de panouri fotovoltaice. Care este poate una dintre cele mai simple metode de protejarea a planetei. Prin instalarea de panouri fotovoltaice, se acumuleaza energie solara, iar aceasta este apoi transformata in energie electrica. Aceasta alternativa este valabila atat pentru intreprinderi, cat si pentru locuintele simple, deoarece orice panouri fotovoltaice pot fi ajustate in functie de dimensiunile pe care le doriti.

Pe langa faptul ca odata cu instalarea unor panouri solare veti deveni independent de sursa comuna de energie electrica, va asigurati locuinta cu energie pentru un viitor sigur, deoarece aceste panouri fotovoltaice sunt rezistente, sigure si eficiente.
Este momentul sa facem ceva concret pentru mediul care ne inconjoara si cum altfel am putea sa ne educam copii sa pretuiasca resursele planetei, daca nu prin deprinderea lor cu utilizarea energiei alternative?

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *