Publicitate Online

Cum sa ne crestem vizibilitatea pe LinkedIn

Posted by on nov. 6, 2013 in Online | 0 comments

linkedInFunctia de mentiune pe LinkedIn este o modalitate foarte buna pentru dvs de a va atasa la alte conexiuni, profesionisti si asociati care sunt utilizatorii principali ai acestei platforme sociale mass-media.

La fel ca multe alte platforme de social media, LinkedIn are o metoda cu care se pot mentiona oameni sau afaceri in mesajele dumneavoastra si/sau comentarii. Este la fel de usor ca introducerea semnului @ si apoi incepeti sa tastati numele persoanei sau afacerii. Veti vedea apoi o selectie de membri aparand si alegeti persoana despre care doriti sa vorbiti.

Problema mai mare este insa cand si unde sa se foloseasca aceasta functie. Sunt multi oameni care ii spameaza pe altii cu aceasta functie, insa se recomanda cu siguranta sa nu faceti asta!

Este o modalitate foarte buna de a creste expunerea dvs. si vizibilitatea. Puteti face oamenii sa stie despre dvs in mod special peri diferite mesaje. Stilul favorit al multora de a utiliza functia de mentiune este de a lasa pe cineva sa stie cand au postat ceva au solicitat. De asemenea, este foarte eficient in sectiunea de comentarii, atunci cand in mod special dorim sa aducem un comentariu in atentia unui alt utilizator sau una dintre conexiunile dorite.

In setarile de profil aveti optiunea de trimite un e-mail atunci cand sunt comentarii. Acest lucru va va asigura ca le prindeti pe toate cand sunt mentionate si apoi puteti raspunde in mod corespunzator.

Cand utilizati functia de mentiune aceasta va permite, de asemenea, oamenilor sa impartaseasca idei si resurse, ea facand mult mai usor pentru utilizatori de a le vedea si de a contribui. Este o forma de participare care poate a duce oamenii la contributii de valoare mai mari. Stim ca atunci cand am mentionat ceva in mod specific simtim nevoia de a face o contributie valoroasa la conversatie.

Concluzia este ca intr-adevar vom creste participarea prin incurajarea colaborarii. Ne place tuturor sa avem opiniile noastre comune, sa le intelegem si sa fim de acord cu ele. Utilizarea functiei de mentiune ne permite sa beneficiem pe deplin de aceste nevoi umane inerente.

Amintiti-va ca LinkedIn este cea mai profesionista dintre toate platformele de social media. Abuzul acestei optiuni ar putea afecta reputatia dvs, de aceea e recomandat sa o utilizati cu prudenta.

 

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *