Publicitate Online

Mona Lisa, say „cheese”, selfie time!

Posted by on sept. 14, 2014 in Monden | 0 comments

monalisaProbabil ca asa si-au zis sau poate asa s-au gandit Beyonce si Jay Z cand au vizitat celebrul muzeu francez din Paris, Luvru, noaptea, in afara orelor normale de vizita. De obicei, intr-un muzeu te duci sa vezi un tablou, cum era cazul lor, care au fost la galeriile de arte splendide ale Luvrului, deosebite, unice, un exponat dintr-o anumita perioada, niste lucruri pe care nu le vezi in fiecare zi. Multi petrec si 10-12 ore in muzee si nu se mai satura de frumusetea obiectelor si exponatelor, dau bani grei sa vada tot ce se poate vedea. Dar nu si cei doi cantareti un pic prea moderni. In loc sa admire opere de arta pline de pasiune, istorie, o oarecare sacralitate, mister, Jay Z si Beyonce si fiica lor s-au apucat de facut poze, selfie-uri care mai de care mai ciudate.

Amandoi s-au pozat fix in fata Mona Lisa, faimoasa pictura a lui Leonardo DaVinci, imitand personajul din tablou la zambet si postura. Nici fetita nu a scapat de sedinta foto in Luvru si fost pozata cat s-a putut de mult pe unde s-a putut. Tot timpul petrecut in Luvru se pare ca a fost dedicat faimoaselor… display-uri de la telefoane si manevratului camerelor foto si poate si video. De exponate nici gand sa le pese, doar le vad in fiecare zi, nu sunt asa de importante pentru cultura lor prea plina de snobism.

Jay Z si Beyonce au fost doar cireasa de pe tort, pentru ca si alte celebritati au facut cam la fel in ipostaze mai sobre. Kim Kardashian s-a pozat in costum de baie (??), Rihana s-a pozat si mai si, langa un… lenes, animal vanat pe piata neagra din Thailanda, Ellen DeGeners a facut selfie-ul cel mai popular la Oscaruri, de fapt o campanie foarte interesanta a unei firme de telefoane, sau mai rau, Joan Rivers si selfie-ul care se pare ca nu prea a fost real facut de doctorul ei cat timp ea era anesteziata.

Revenind la Beyonce si Jay Z, cel mai bogat cuplu din industria muzicala, gesturile lor par a fi normale totusi daca ne gandim cate mii de euro poate au dat pentru a vedea in tur privat tot Luvrul. Daca tot ai dat un ban gramada macar sa intelegi ceva, sa ai accesari pe pagina de Facebook si sa iei la Like-uri sa-ti ajunga pana la pensie. Vedeta sa fii, bani sa ai, cultura da-o-n… selfie…

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *