Publicitate Online

Sporeste valoarea locuintei tale prin montarea unui parchet masiv de calitate

Posted by on nov. 28, 2016 in Casa si Gradina | 0 comments

parchet-masivValoarea unei case depinde atat de designul interior si exterior, cat si de materialele folosite atat la constructie, cat si la finisare. Valoarea sa poate creste daca incepeti amenajarea interioara sau reamenajarea prin inlocuirea vechiului parchet cu un parchet masiv, de cea mai buna calitate.

Spre deosebire de parchetul obisnuit parchetul din lemn masiv se poate monta si in incaperi cu un grad mai mare de umiditate, e foarte rezistent, ofera personalitate camerelor in care e montat, poate avea diverse culori. Din lemn finisat sau nefinisat, parchetul din lemn masiv este durabil, mai dur decat cel obisnuit, se poate intretine foarte usor, prin simpla stergere periodica cu solutii speciale pentru parchet, confortul termic este unul sporit-parchetul masiv este un bun izolator termic.

Aspectul nobil si elegant caracterizeaza orice tip de parchet masiv, se potriveste perfect cu mai toate tipurile de mobilier care pot exista intr-o camera, rezista foarte bine indiferent de mediul in care va fi folosit si de diferentele de temperatura pe care le va suporta, are durata de viata foarte lunga, grosimea si prelucrarea sa fiind cele care imprima acest record in materie de utilizare-mai bine de 60 de ani. La nevoie permite raschetarea si lacuirea, esentele din care e facut difera de la un producator la altul. De exemplu, la Natural Wood Floor, magazin online cu o gama variata de tipuri de parchet, din cele mai bune esente, puteti achizitiona la cele mai bune preturi parchet masiv din stejar rustic nefinisat, stejar natural, premium, uleiat, frasin, salcam, doussie sau wenge, teak.

Parchetul masiv se poate monta foarte bine si in bai, rezista foarte bine la umezeala mare si variatii de temperatura, nu retine praful sau murdaria si nu favorizeaza aparitia mucegaiului. Culorile, finisajele si modul in care e asamblat in locuinta pot spori valoarea acesteia si ii pot conferi un aspect deosebit, foarte elegant, imprima un stil aparte, original, indiferent de esenta din care e facut.

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *