Publicitate Online

Vrei sa fii vazut online in lumea Business? Fii “Firma de Incredere”!

Posted by on apr. 15, 2016 in Business Finante | 0 comments

Businesswoman looking at team of businesspeople in miniatureIn business-ul tau, daca detii titulatura de “Firma de incredere” si E-Cardul, afacererile vor creste, vei castiga clienti noi si vei elimina concurenta prin actualizarea datelor si afacerii pe E-Cardul oferit de CBOK.

CBOK este un Centru de Cercetare a Opiniilor Clientilor care verifica opinia clientilor din mediul online, iar in cadrul acestui proiectul desfasurat la nivel european, care se intinde deja pe teritoriul a opt tari: Polonia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia, CBOK Romania foloseste un software special care efectuează selectia intre firmele din diverse domenii de activitate, evidenţiindu-le pe cele cu o reputaţie impecabila, cele care intr-adevar merita sa fie afiliate in proiectul „Firmă de Încredere”. Software-ul face o selecţie a companiilor pe baza “Coeficientului de opinie”.

CBOK, prin site-ul proiectului “Firma de Incredere”, va demonstreaza ca sunt firme care isi merita acest titlu din plin. Multe dintre “Firmele de incredere” sunt modeste, dar mediul online le obliga sa se afiseze, ca sa se stie ca aceste firme de incredere exista. Esti in mediul online, existi, nu figurezi in mediul online, nu existi, mai ales ca firma.

In zilele noastre, trebuie si este necesar pentru afacerea ta sa-ti faci reclama in mediul online, iar activitatea ta ca firma sa fie cunoscuta de eventuali clienti sau viitori colaboratori sau parteneri. Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK ofera posibilitatea de a te promova in mediul online prin E-Card, o promovare online pentru totdeauna cu o plata unica.

Site-ul este vizualizat lunar de peste 25.000 de utilizatori. Până în momentul actual, CBOK lucreaza cu peste 170.000 de firme din diferite regiuni ale Europei.
Membrii proiectului desfasurat la nivel european “Firma de Incredere” pot fi recunoscuti si în cadrul activitatii lor după logo-ul cu simbolul „văzut” ce poate fi aplicat pe cărti de vizita, contracte, poate fi urcat pe website-ul personal sau după autocolantele pe care le pot aplica pe geamurile sediilor sau masinilor. Primesc și un certificat “Firma de Incredere” cu titlu onorific care atestă statutul lor de membrii ai acestui proiect, menit pe de-o parte să vină in ajutorul clientului în procesul de selectie, si sa promoveze în acelasi timp pe acei întreprinzători care si-au demonstrat competenta prin activitatea lor.

Promovati-va online cu ajutorul E-Cardului propus de CBOK Si afacerea dumneavoastra va creste!

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *